Entree
Interim & Consult
Denkadvies
Profiel
Inspiratie
Contact
Denkadvies
twitter

Als persoon of als groep heb je wel eens te maken met een vraag, dilemma of kwestie waar het antwoord zich maar niet aandient. Of waar de oplossing niet beklijft. Tegen beter weten in wordt het probleem in stand gehouden of vermeden, zonder een bevredigend gevoel. Bij de analyse daarvan wordt de oorzaak vaak ‘elders’ gezocht. Bij een andere persoon of groep, een andere plek of een andere gelegenheid.

Het is ook mogelijk te onderzoeken hoe de vraag of het dilemma in stand wordt gehouden. En wat maakt dat eerdere oplossingen niet meer werken. Wat zijn de onveranderbare feiten, wat zijn de eigen interpretaties van een situatie of kwestie, welke ideaalbeelden en overtuigingen domineren, etc.

Bij het denkadviseren van Orphic Support treft u een écht luisterend oor. Dat met u meekijkt en analyseert, zonder eigen oordeel. Wij helpen u de achterliggende aannames en veronderstellingen bij uw adviesvraag bloot te leggen. En om te keren of te kantelen. Of binnenste buiten te keren. Of te ontkluwen.
 

In een denkadviesgesprek staan aandachtigheid en waardigheid centraal. Deze universele waarden overstijgen het denken in nuttigheid en efficiency elders in de maatschappij.

U loopt het risico ná een denkadviesgesprek met een extra zelfinzicht, een ontstroevende oplossing, herwonnen energie of relativering van uw vraag diezelfde maatschappij weer in te stappen...! Zoals bij het geraakt worden door mooie muziek, de juistgekozen woorden van een gedicht, de precieze penseelstreken in een schilderij of bij een boeiende speelfilm.

Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend een afspraak voor een demonstratie van een denkadviesgesprek bij Orphic Support.

Nu al behoefte aan inspiratie? Bekijk hier onze bronnen.

> Entree  > Denkadvies