Entree
Interim & Consult
Denkadvies
Profiel
Inspiratie
Contact
Interim & Consult
twitter
interim-brug-800

Wellicht verwacht u op deze pagina een lijst met diensten en bijbehorende prijzen die afgenomen kunnen worden. De basis van ons werk bestaat uit interimmanagement en consultancy, gericht op het tactisch en strategisch niveau binnen organisaties.

Orphic Support beseft zich dat interimmanagement en consultancy van tijdelijke aard dienen te zijn. De aanpak  en bedrijfsfilosofie zijn daarom erop gericht om, na een afgemeten "support" periode, tot een afronding te komen.

Een project is dan succesvol afgerond en de reguliere organisatie is na onze inzet en inbedding in staat om  zelfstandig verder te kunnen.

Welke concrete inzet biedt Orphic Support?
Hieronder treft u enkele voorbeelden aan: 

  • interimmanager op functies als controller, hoofd financiŽn of hoofd informatisering & automatisering. 
  • als interimmanager voor posities als zakelijk leider en manager bedrijfsvoering.
  • management consultant op het gebied van financial  controlling, het beheer van de informatisering &  automatisering en de kwaliteit van de informatie-voorziening.
  • projectleider voor projecten op het gebied van herstructurering financiŽle administraties,  implementatie van automatiseringssystemen en ontwikkelen van managementinformatie.
     
voor-kader

Vanaf april 2013 is Orphic Support aangesloten bij VOOR, hťt platform voor en netwerk van zelfstandige interim-professionals voor samenwerking en een bijdrage aan een duurzame samenleving.

 

> Entree  > Interim & Consult